Σχέδια μπάνιου με πλακάκια από την σειρά JOY

Σχέδια μπάνιου σε κατοικία στον Αγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης από το δημιουργικό τμήμα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-bath.net.
Για την επένδυση του μπάνιου χρησιμοποιήθηκαν πλακάκια από την σειρά JOY τα οποία έχουν γυαλιστερή επιφάνεια και διάσταση 20x50cm, αλλά και η ψηφίδα της σειράς με μέγεθος 5x5cm.
Η μπανιέρα είναι ακρυλική με διάσταση 170x70cm και πιο συγκεκριμένα είναι το μοντέλο Cubic. Τοποθετήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει την αίσθηση της κρεμαστής κατασκευής.
Λόγω του περιορισμένου χώρου επιλέχθηκε η τοποθέτηση κρεμαστής λεκάνης SMART-48 η οποία συνδυάστηκε με το εντοιχισμένο καζάνι  Siamp Verso TD.
Ο κτιστός πάγκος ο οποίος έχει μήκος 120cm επενδύθηκε με την ψηφίδα Joy Mosaic 5x5cm και συνοδεύτηκε από τον Ιταλικό νιπτήρα Kylis 63x46cm και την επιτοίχια μπαταρία νιπτήρα LaTorre Tech.
Για την προστασία του χώρου από την μπανιέρα χρησιμοποιήθηκε το σπαστό διαχωριστικό BP-10με συνολικό μήκος 120cm και ύψος 140cm. Είναι κατασκευασμένο από διαφανές κρύσταλλο ασφαλείας με πάχος 6mm ενώ όλα τα μεταλλικά μέρη έχουν κατασκευαστεί από επιχρωμιωμένο αλουμίνιο με γυαλιστερή επιφάνεια.
Τέλος στο εσωτερικό της μπανιέρας αντί μπαταρίας επιλέχθηκε η τοποθέτηση στήλης υδρομασάζ και συγκεκριμένα το μοντέλο Style 20x120cm από ανοξείδωτο χάλυβα.

Κρεμαστή κατασκευή ακρυλικής μπανιέρας 

Κατασκευή εντοιχισμένου καθρέπτη σε εσοχή 15cm

Διαχωριστικό μπανιέρας με διάσταση 120x140cm

Κάτοψη μπάνιου

Κρεμαστός πάγκος με μήκος 120cm

Κρεμαστή λεκάνη με εντοιχισμένο καζάνι

Κρεμαστή λεκάνη Smart-48






Σχόλια