ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΝΙΠΤΗΡΑ ΜΕ ΦΩΤΟΚΥΤΑΡΟ

Αρκετές φορές απαιτείται η χρηση μπαταρίας με φωτοκύταρο σε νιπτήρες. Αυτό είναι απαραίτητο πλέον σύμφωνα με τον κανονισμό σε χώρους μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας. Επίσης είναι αναγκαίο σε μπάνια τα οποία χρησιμοποιούνται από άτομα με ειδικές ανάγκες. Λόγω της αυξημένης ζήτησης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια υπάρχει και μεγλύτερη πλέον προσφορά στην αγορά με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν αρκετά μοντέλα άγνωστης προέλευσης αλλά οικονομικότερης τιμής.
Κόντρα σε αυτό το φαινόμενο της εποχής η Γερμανική εταιρεία KLUDI παρουσιάζει το μοντέλο 52100 το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δημόσιους η ιδιωτικούς χώρους παρέχοντας την μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία και με αντοχή στον χρόνο.
Το εργοστάσιο της KLUDI το οποίο κατασκευάζει τα προιόντα του κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές έχει εξοπλίσει το συγκεκριμένο μοντέλο με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα προσφέροντας σε αυτό μεγάλη λειτουργικότητα.
Η μπαταρία είναι εξοπλισμένη με ειδικό λεβιέ ρύθμισης της θερμικρασίας καθώς και με αισθητήρα ροής του νερού. Η ροή του νερού λειτουργεί για 90 sec περιπου με παροχή 7,60 lit/min. Η λειτουργία της εξασφαλίζεται με μπαταρία λιθίου 6V και είναι εξοπλισμένη με αντιβανδαλιστική προστασία.
Μπαταρία νιπτήρα με φωτοκύταρο Kludi-52100

Σχόλια