ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ JOY

Σχέδια μπάνιου σε κατοικία στην περιοχή Θεσσαλονίκης. Οι διάστάσεις του μπάνιου είναι 2,50 x 1.50 m και το υπάρχον ύψος φτάνει στα 2,90 m.
Για την επένδυση των τοίχων αλλά και του δαπέδου χρησιμοποιήθηκαν πλακάκια από την σειρά Joy σε αποχρώσεις του Beige και του Marron. Τα συγκεκριμένα πλακάκια έχουν διάσταση 20 x 50 cm και διαθέτουν γυαλιστερή επιφάνεια.
Λόγω του περιορισμένου χώρου αλλά και της επιθυμίας των ενοίκων για τοποθέτηση μπανιέρας όλα τα είδη υγιεινής επιλέχθηκε να είναι κρεμαστά λειτουργόντας έτσι αφαιρετικά στην γεωμετρία του μπάνιου.
Η μπανιέρα είναι ακρυλική έχει διάσταση 150 x 70 cm και η εγκατάστασή της έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει την αίσθησης της κρεμαστής μπανιέρας. Για την προστασία του περιβάλλοντα χώρου από τα νερά συνοδεύτηκε από κρύσταλλο με πάχος 6mm και το οπίο εγκαταστάθηκε στην πλευρά όπυ έχουμε και το έπιπλο μπάνιου.
Το κρεμαστό έπιπλο μπάνιου έχει μήκος 75 cm και ολοκληρώνεται με την εγκατάσταση στην δεξιά πλευρά του μιάς στήλης στην ίδια απόχρωση και με διάσταση 30 x 146 x 22 cm.
Πλακάκια μπάνιου Joy Marron 20 x 50 cm

Έπιπλο μπάνιου Natura - 75

Πλακάκια μπάνιου Joy Marron 20 x 50 cm

Σχόλια