ΜΕ ΣΤΥΛ MODERN CLASSIC

Στις μέρες μας η ανακαίνιση του μπάνιου έχει αλλάξει κατεύθυνση και κινείται σε δρόμους πιό συμβατικούς. Η ανάγκη για αλλάγη υπάρχει ούτως η άλλως δεν υπάρχει όμως η δυνατότητα της συχνής αλλαγής. Ξέρουμε ότι μιά ανακαίνιση του χώρου που θα κάνουμε τώτα θα πρέπει να είναι επίκαιρη για αρκετά χρόνια λόγω της οικονομικής συγκυρίας.
Έτσι λοιπόν αρκετοί καταναλωτές κινούνται σε λύσεις κλασσικές αλλά με μοντέρνο στύλ οι οποίες και προσφέρουν μία διαχρονικότητα στην ανανέωση του μπάνιου. Σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να επιλέξουμε ήσυχα χρώματα έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό, ελκυστικό και ασφαλές περιβάλλον για την καθημερινή μας χαλάρωση.
Ακόμη θα πρέπει κατά τον σχεδιασμό του μπάνιου να ακολουθήσουμε μία πιό minimal αισθητική την οποία μπορούμε να υλοποιήσουμε με την χρήση οριζόντιων γραμμών και ορθογώνιων στοιχείων με καμπυλωτά τελειώματα. Ένα ακόμη μυστικό που μπορεί να βοηθήσει προσ την κατέυθυνση του minimal σχεδιασμού είναι η εγκατάσταση κρεμαστων ειδών υγιεινής βοηθώντας έτσι και την λειτουργικότητα του χώρου, αφού ο συχνός καθαρισμός του γίνεται μία εύκολη υπόθεση.
Εάν θέλουμε ο ήσυχος αυτός χώρος να αποκτήσει μία μοντέρνα αίσθηση μπορούμε να τοποθετήσουμε τα πλακάκια με διαφορετικό τρόπο στους τοίχους του μπάνιου. Είναι δυνατόν να επιλέξουμε κάπιες επιφάνεις όπου θα ακολουθήσουμε οριζόντιο σχεδιασμό ενώ σε κάποιες άλλες κάθετο. Βέβαια καλό είναι να αποφύγουμε τις υπερβολές οι οποίες και θα οδηγήσουν στο αντίθετο αποτέλεσμα.
Και μην ξεχνάτε ότι η υπερβολή οδηγεί τελικά στην καθημερινή κόπωση.
Σχεδιασμός μπάνιου σε στυλ Classic Modern


Σχόλια

  1. Το minimal μπάνιο είναι καλό αφου είναι εύχρηστο δίνοντας την δυνατότητα προσθήκης διαφόρων σχεδίων διακοσμητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου